Limbio groente en fruit

Biomarkt

Onze biologische boerenmarkt bestaat al sinds 1995, als vereniging boernmerrt Limburg. Toen was het uitsluitend een markt waar de lokale biologische boeren hun producten verkochten. Nu is het tevens een doorgeefluik voor allerlei biologische producten uit de regio en elders.

Limbio, van alle markten thuis.
Van alle markten thuis.

Iedere marktkraam is nog steeds verbonden met zijn ambachtelijk product. Wij zijn in het verleden uitgeroepen tot de lekkerste boerenmarkt van Nederland. Dat is niet voor niets. Elke kraam heeft hele bijzondere producten die niet te koop zijn in de supermarkten.

Maastricht

De nieuwe locatie, de Ruiterij naast Plein 1992, is minder opvallend, maar geeft veel meer rust en ruimte en heeft door de mooie lindebomen een intieme Bourgondische uitstraling. De extra ruimte geeft ons de mogelijkheid voor een breed skale aan andere, vaak seizoensgebonden, kramen op te nemen.

Donderdag

13:30 tot 18:30

Ruiterij, 6221 EW Maastricht

Limbio op de biomarkt in Maastricht
De kraam van Limbio
Limbio in de wintermaanden
Goeie service en lekkere bioproducten

Sittard

De locatie naast de parkeerplaats is praktisch in verband met het overladen van boodschappen. Daarnaast zorgt het kleine straatje voor een gezellige sfeer met de koffietent op de hoek.

Zaterdag

09:30 tot 14:00

Bergergetske, 6131 BC Sittard

Limbio op de biomarkt in Sittard
Veel lekkers bij Limbio
De kraam van Limbio
Iedereen blij bij Limbio

Bestellen of thuisbezorgd

Tijdens marktdagen kunnen bestellingen die via de mail worden doorgeven bij de kraam afgehaald worden. Hiervoor kan je opgenomen worden in de bestellijst. Deze wordt elke dinsdag avond via de mail verstuurd. Heb je interesse, neem dan telefonisch contact (06 380 750 25) op of stuur en mailtje naar limbiotuin@hotmail.com

In onderling overleg kunnen we op marktdagen boodschappen aan huis leveren.

Andere kramen

Behalve Limbio staan er wekelijks nog een aantal bio-kramen op de markt.

Broodkraam (Benoît Segonds)

Wij bakken geheel ambachtelijk en geven de broden de tijd waardoor de smaak en goede gezondheid gewaarborgd blijft. Er worden diverse graansoorten gebruikt zoals bijvoorbeeld kamut, spelt en tarwe.
www.benoit-segonds.be

Kaaskraam (Kaasbaronneke)

In ons assortiment vindt u ambachtelijke biologische kazen. Onze specialiteit is onze verrukkelijke grottenkaas. Bij onze kraam koop je ook nog eens heerlijke delicatessen. Ook voor kakelverse eieren kunt u bij ons terecht. Natuurlijk verzorgen wij ook graag al uw kaasschotels.
www.hetkaasbaronneke.be

Vleeskraam (Blije Big)

Wij zijn gespecialiseerd in het biologisch houden van varkens en stieren. Voordat ons vee vlees wordt, krijgt het de ruimte en de tijd om te leven. Wij zijn er trots op een eerlijk en duurzaam geproduceerd stukje vlees te leveren. Op onze markt verkopen we naast diversen vleessoorten ook eieren en een klein assortiment aan vegaburgers en vis.
www.deblijebig.nl

Olijfoliekraam (Oilba)

Wij zijn een klein familiebedrijf, gespecialiseerd in producten afkomstig uit Albanië zoals biologische olijfolie. We staan voor puurheid en kwaliteit. Al onze producten zijn op ambachtelijke wijze bereid en zijn zonder toevoegingen. We zijn trots dat we met onze olijfolie kunnen bijdrage aan uw gezondheid.
www.oilba.nl

Bloemenkraam (Locotuinen)

Biologische lokale veldboeketten met bloemen van de locotuin, van juni tot oktober.
www.locotuinen.nl

Eigen kraam

Wil je je aansluiten als producent op onze markt? Neem dan contact met ons op. Stuur een mailtje naar limbiotuin@hotmail.com of telefonisch via 06 - 380 750 25.